Θέλω να συμμετέχω σε έναν πυρήνα Ελευθερίας ή να δημιουργήσω έναν νέο πυρήνα Ελευθερίας

Τι είναι οι πυρήνες Ελευθερίας

Οι πυρήνες Ελευθερίας είναι ομάδες από τουλάχιστον 3 πρόσωπα που θέλουν να στηρίξουν εθελοντικά τις δράσεις της Πλεύσης Ελευθερίας.

Πώς δημιουργούνται

Οι πυρήνες Ελευθερίας δημιουργούνται ελεύθερα από ανθρώπους που αποδέχονται την Ιδρυτική Διακήρυξη και τις Αρχές Λειτουργίας της Πλεύσης Ελευθερίας και δεσμεύονται να δρουν σύμφωνα με αυτές.

Ποιοι συμμετέχουν

Τα μέλη των πυρήνων θεωρούνται υποστηρικτές της Πλεύσης Ελευθερίας και δρουν με βάση τις αρχές της δημοκρατίας, της διαφάνειας, της αξιοπρέπειας, της αξιοκρατίας, της ισότητας, της αλληλεγγύης.

Σε έναν πυρήνα Ελευθερίας μπορεί να συμμετέχει, εκτός από τους ανθρώπους που τον δημιούργησαν, και καθένας που επιθυμεί να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί τους

Πώς λειτουργούν

Ο κάθε πυρήνας έχει ένα υπεύθυνο άτομο για τη λειτουργία του και την επικοινωνία.

Υπεύθυνος του πυρήνα Ελευθερίας είναι εκείνος ή εκείνη που τον δημιουργεί.

Αλλαγή του υπευθύνου μπορεί να γίνει με απόφαση των μελών του.

Κάνοντας κλικ, μπορώ να ενταχθώ σε έναν πυρήνα. Η διεύθυνση email μου θα σταλεί στον υπεύθυνο του πυρήνα, ώστε να επικοινωνήσει μαζί μου

Αν δεν υπάρχουν πυρήνες Ελευθερίας κοντά μου ή αν θέλω να δημιουργήσω έναν νέο πυρήνα, μπορώ να δράσω για τη δημιουργία πυρήνα Ελευθερίας

Πλεύση Ελευθερίας 

 

Πιθανοτατα θα ειναι σε καφετερια στην αρχη,μεχρι να βρεθει καποιος χωρος για τις συναντησεις του πυρηνα. Η καφερερια θα βρισκεται στην πλατεια του Κορωπιου και μπορει να οριζεται μια προσυναντηση επι της πλατειας ωστε να μεταβαινουμε ολοι μαζι στην καφετερια.
Θα συμμετάσχω

Δεν εχω ακομη βρει καταλληλο χωρο ακομη,αλλα εχω το πατρικο μου με διευθηνση, Μανου Λοιζου 4 Ηλιδα, Αμαλιαδα τκ 27200 για αρχη και στην πορεια οταν μαζευτουμε αρκετοι θα νοικιασουμε ενα χωρο,εχω και το μαγαζι μου στο κεντρο Ερμου 18,αλλα δεν ξερω για ποσο θα το εχω ακομα με τον πολεμο που εχουμε και δουλευουμε και Ελληνικα προιοντα.
Θα συμμετάσχω

Πυρήvας: Δυτικής Θεσσαλονίκης

3 μέλη
Digiparts, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Μοναστηρίου 435
Θα συμμετάσχω

Το γραφείο βρίσκετε στο κέντρο της Μαδρίτης, διαθέτει τους κατάλληλους χώρους για συναντήσεις..https://www.google.gr/search?q=calle+san+bernardo+77&rlz=1C1EJFA_enGR759ES762&oq=calle+san++bernardo+77&aqs=chrome..69i57j0l2.15226j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8 ,,Για να έρθει κάποιος στο γραφείο ,, Μπορεί με την γραμμή του μετρό 2 στάση ΣΑΝ ΜΠΕΡΝΑΡΔΟ,, είναι 100 μέτρα από την στάση,,
Θα συμμετάσχω


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΠΛΩΝ
Θα συμμετάσχω

τους χωρους υοαρxει και το καφε Φιλοξενια όπου μπορούμε να συναντιόμαστε προσωρινά ως τη στιγμή ευρέσεις καλύτερων χώρων http://www.griechisches-haus.de/seiten/home.html Το Ελληνικό Σπίτι Βέστεντ (ΕΛΣ) ιδρύθηκε το 1974. Είναι ένα ανοιχτό Κέντρο πολιτιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων και προσφέρει στους Έλληνες του Μονάχου και της περιοχής, στους γερμανούς και σε επισκέπτες άλλων εθνικοτήτων προγράμματα πολιτισμού, επιμόρφωσης και κοινωνικής μέριμνας και βοήθειας για την ένταξη στην γερμανική κοινωνία.
Θα συμμετάσχω

Με οποιοδήποτε λεωφορείο από τον σταθμό νομισματοκοπείο.
Θα συμμετάσχω

Πυρήvας: ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ

2 μέλη
ΟΙΚΙΑ, ΛΑΜΙΑ, Ελλάδα
ΗΣΑΙΑ 54
Θα συμμετάσχω

Πετρουπολεως 20
Θα συμμετάσχω